Du har ingen varer i din indkøbskurv.

INTERFLON MicPol teknologi

Unikke smøremidler med ekstrem høj smøring og særlige beskyttende egenskaber.

INTERFLON MicPol teknologi reducerer til laveste friktion. Dermed behøver du ikke at smøre dine maskiner så ofte og de bruger mindre energi. Disse højkvalitets smøremidler er med til at forlænge levetiden på dine maskiner og giver bedre økonomi.

Interflon

loading...

OM INTERFLON

Interflon er kendt som et af de bedste produkt programmer, når det handler om vedligeholdelsesmidler som voks, coating, smøreolie, smørefedt, olie additiver, smøremidler til fødevareindustrien, rengøringsmidler, til anvendelse under næsten alle forhold. Takket være den unikke teknologi, resulterer brugen af Interflon produkter i længere smøringsintervaller, vi har en tilgængelig database der dokumenterer målbare omkostningsbesparelser.

Interflon er kendt i mere end 52 lande, der er mere end 300 teknikere og flere end 200.000 dokumenterede tilfredse brugere. Interflon har mere end 40 års erfaring i bagagen. Vores teknikere stiller deres viden og ekspertise til rådighed, hvis dette ikke rækker er der hjælp at hente ved specialister på fabrikken i Holland.