Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Find et bredt udvalg af professionelt værktøj hos 3K Værktøj

Godt håndværktøj er det halve arbejde for enhver professionel håndværker og er bestemt ikke noget, man skal gå på kompromis med. En hammer er ikke bare en hammer. Den skal ligge godt i hånden og være egnet til netop det job, du skal udføre – og dit værktøj skal kunne holde i mange år. Derfor skal du målrettet gå efter professionelt håndværktøj - resultatet bliver bedre, du får færre skader, du bliver mere tilfreds og dit værktøj holder i længere tid.

Værktøj

Pas på dig selv med ergonomisk rigtigt værktøj

Pas mest muligt på dig selv og sørg for at dit værktøj tager ergonomiske hensyn, når du vælger nyt håndværktøj. Tjek om din skævbider har et godt greb, der ikke belaster led og muskler unødvendigt. På den måde kan du passe bedre på dig selv, især hvis du bruger værktøjet i mange timer. Der er ingen tvivl om, at det rette håndværktøj har en yderst positiv indvirkning på bevægeapparatets muskler og knogler. Professionelt værktøj har bl.a. den særlige kvalitet at det er udviklet til at give brugeren en lettere og mere skånsom hverdag, fordi det aflaster kroppen og reducerer mængden af skader en del. Det giver således god mening at at fravælge f.eks. den tunge værktøjstrolley til fordel for en mere let version. Drejer det sig om en knibtang, er det ikke kun skæret, der har betydning – det er også væsentligt at vægtfordelingen er helt rigtig og at der er et godt greb.

Hos 3K Værktøj har vi et bredt udvalg af professionelt værktøj såsom momentskruetrækkere og skruetrækker med bits

Står du og mangler nyt til værktøjskassen? Hos 3K Værktøj finder du alle former for håndværktøj – fra momentskruetrækkeren, knibtang og andre tænger, en solid kniv, unbrakonøgler, hammre, koben og save, høvlen, skruestikket, topnøgler, skruetrækkere og bits, aftrækkere, mejsler og kørner, stemmejern, file, rørskærere og meget mere. Alt sammen professionelt håndværktøj, der kan løse netop dine opgaver.

Vi sætter en ære i at sælge det bedste af det bedste håndværktøj – altid i høj kvalitet. Fordi vi ved, at håndværkere tit og ofte er meget mærkeloyale i valg af håndværktøj, har vi et stort udvalg inden for mange af de store mærker på markedet.

Har du brug for rådgivning eller søger du en bestemt model fra vores brede sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Som du måske allerede ved, leverer vi professionelt værktøj til professionelle brugere med gratis og hurtig levering (hvis vi kan levere med egne vogne).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud og aktuelle kampagner på e-mail.

FAQ

 1. Hvad er det bedste værktøj?

  Når du skal vælge det bedste værktøj, vil vi understrege vigtigheden af at vælge de rigtige værktøjer baseret på deres kvalitet, sikkerhedsfunktioner og egnethed til specifikke opgaver. Faktorer, der skal overvejes, når du f.eks. vælger elektrisk værktøj, er strømkilde, ergonomi, holdbarhed og kompatibilitet med tilbehør. Fremhæves skal også betydningen af korrekt vedligeholdelse og regelmæssige inspektioner for at sikre værktøjernes funktionalitet og sikkerhed. Vi rådgiver dig gerne om specifikke ønsker.

 2. Hvilke værktøjsnavne er de bedste at købe?

  3K Værktøj A/S forhandler professionelt værktøj til professionelle kunder. Virksomheden leverer værktøj, tekniske artikler og befæstelse til store og små virksomheder. Sortimentet udvikler sig til stadighed i takt med kundernes behov og der tilbydes et stort og bredt sortiment. Udover alle ”must-have” brands indenfor værktøj og befæstelse har 3K Værktøj A/S eksklusivaftaler på Interflon smøreteknologi, Fette skærende værktøjer og er en af to grossister, der importerer og sælger Mitutoyo måleværktøj. Firmaet beskæftiger fagligt kompetente og erfarne medarbejdere med stor ekspertise indenfor branchen. Nøgleordene er kompetence, fleksibilitet, service og teknisk viden. Du kan se en oversigt over, hvilke brands virksomheden forhandler her.

 3. Hvor finder jeg værktøj på tilbud?

  Når det handler om at finde kvalitetsværktøj og arbejdsbeklædning til utrolige priser, er 3K Værktøj Outlet det bedste sted at starte din søgen. Vores outlet er dedikeret til at tilbyde dig de bedste tilbud på udvalgte produkter og restsalg af værktøj til de professionelle. Se alle outlet og tilbudsvarer

 4. Hvordan kan jeg få rådgivning, eller finde et bestemt værktøj?

  Når du har brug for rådgivning eller hjælp til at finde et bestemt værktøj, er hjælpen nær. Du kan kontakte fagligt kompetente medarbejdere i linket her.