Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Hvem er vi

Klaus & Kenneth

3K Værktøj A/S er din lokale partner - nemt og kompetent! Firmaet er grundlagt i 2009 af Karsten Kaas Eriksen, Kenneth Holbek og Klaus Søvang og siden er der sket meget. I sommeren 2022 er Karsten gået på pension, men vores fokus er stadig det samme: Vores kunder og et højt serviceniveau.

Vi leverer værktøj, tekniske artikler og befæstigelse til store og små virksomheder. Vores sortiment udvikler sig til stadighed i takt med vore kunders behov og vi er stolte af, at tilbyde et stort og bredt sortiment som totalleverandør indenfor værktøj. Udover ”must-have” brands indenfor værktøj og befæstigelse har 3K Værktøj eksklusiv aftaler på Interflon smøreteknologi, Fette skærende værktøjer og er en af to grossister, der importerer og sælger Mitutoyo måleværktøj. Disse tre forhandlinger sælges landet over. Firmaet beskæftiger 17 medarbejdere, som alle er fagligt kompetente og erfarne med stor ekspertise indenfor branchen. Nøgleordene er kompetence, fleksibilitet, service og teknisk viden. Vores mål er at være kundernes foretrukne lokale partner, hvor vi kender kunderne bedre end andre og interesserer os for kundens behov og udfordringer. Vi vil gøre den daglige handel let og dermed sikre, at vi totaløkonomisk er attraktive for alle vores kunder.

Vi sælger professionelt værktøj til professionelle brugere. Gå direkte til vores shop her

Vi er aktionær af DJ Supply og har adgang til et bredt sortiment af varer til den rigtige pris.

Hvem er vi?

"Vi er så fleksible, at du vil tro det er løgn! Nogle gange tror kunden slet ikke på, at vi vil komme med en skruemaskine, hvis de bor i Århus, men det vil vi rigtig gerne", Steen - butikschef

Adm. direktør Klaus Søvang udtaler:

"Vi arbejder dagligt hårdt på at forbedre vores høje service niveau. Det forpligter altid når man sælger kvalitetsprodukter. Vores daglige job må gerne være sjovt, så derfor kører vi vores virksomhed med et smil".

November 2023:

CSR 2024

Hos 3K Værktøj A/S er vi super stolte af at have modtaget Jobtaskforcens CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der bidrager til at skabe et rummeligt arbejdsmarked med plads til alle.

Det betyder, at vi er med til at gå forrest ved blandt andet at

  1. udvise et socialt ansvar over for ledige på kanten af arbejdsmarkedet,
  2. sikre trivsel for alle vores medarbejdere og
  3. gøre en indsats over for unge, der har brug for en håndsrækning for at finde retning.

Det kan for eksempel ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor mennesker kan udvikle sig og blive afklarede i forhold til kompetencer og ressourcer, eller måske ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med forebyggelse af sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.

INTERFLON

I 2011 oprettede vi datterselskabet Interflon Danmark ApS

INTERFLON PRODUCERER HØJTYDENDE SMØREMIDLER, der giver besparelses muligheder for alle.

Hos Interflon produceres slitagenedsættende smøremidler med ekstremt god ydeevne, til vedligeholdelse af udstyr og maskiner fra industri- og levnedsmiddelvirksomheder. Vores produkter øger komponenternes driftssikkerhed, produktiviteten, reducerer samtidigt vedligeholdelsesomkostningerne og energiforbruget. I modsætning til de traditionelle petrokemiske smøremidler, er Interflon produkter forstærket med højtydende additiver og MicPol® partikler.

Kreditvurderingsvirksomheden Bisnote har tildelt Interflon den bedste kreditvurdering AAA SØLV.

Læs mere om INTERFLON her