Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Stort udvalg af diverse smørremiddel, affedter, metalrens osv på sparydåse hos 3K Værktøj

3K Værktøj oprettede i 2011 datterselskabet Interflon Danmark ApS. Interflon tilbyder bl.a. højtydende smøremidler og rengøringsmidler på spray. Produkterne er skabt til at fungere i ugunstige og meget krævende miljøer, hvor vedligeholdelsestid er kritisk og nedetid ikke er en mulighed. Vores smøremidler indeholder MicPol®, en unik teknologi, der reducerer friktionen til et minimum. Sammen med vores kraftfulde miljøvenlige rengøringsmidler og effektive smøreværktøjer opnår vi med disse produkter den bedste værdi for din virksomhed.

Ud over Interflon lagerfører vi et bredt sortiment af andre brands indenfor samme kategori. Et sortiment der spænder over bl.a. metalrens, glasrens, degreaser, antistatisk spray, svejsespray, aluspray, zinksprayrustløsnere, skæreolier, kobberfedt, silicone, slip- og glidemidler, lækage- og revnesøgere, vinterprodukter og en række afrensningsmidler.

Spray-produkter

Hos 3K Værktøj har vi over 40.000 varenumre i vores online shop. Du er altid velkommen at kontakte os, hvis der er produkter, som du er interesseret i, men som vi ikke har, for så skaffer vi dem selvfølgelig gerne for dig. Indenfor sprayprodukter er udvalget stort, fordi spray bruges til mange formål i industrien. Spray produkter er nemme at bruge og i det efterfølgende tager vi et nærmere kig på nogle af de mest solgte produkter.

Interflon Fin Super

Trænger ind, renser, smører og beskytter.

Interflon Fin Super er et højtydende alsidigt tør-smøremiddel forstærket med MicPol®-teknologi. Fin Super kan anvendes på alle overflader og under alle betingelser. Fin Super er med andre ord designet til et væld af generelle smøreapplikationer på næsten enhver bevægelig del over en lang række miljøforhold, og når der er behov for mere end blot et smøremiddel. Går på vådt, renser, fortrænger fugt, nedbryder aflejringer og trænger selv ind i de mest utilgængelige områder. Interflon Fin Super løsner fastsiddende, rustne og frosne dele, dæmper friktionsinducerede lyde og forhindrer ophobning af snavs og dannelse af rust og andre former for korrosion. Opretter en ren, tør smørefilm, der praktisk talt eliminerer slid på bevægelige dele. Holder til høje tryk, modstår vandskylning og vil ikke tiltrække snavs, støv og andre slibemidler. Fin Super pletter ikke og efterlader ingen rester.

Anveldelse:

Det perfekte og meget omkostningseffektive smøremiddel til både forebyggende og korrigerende vedligeholdelse i alle applikationer. For lang levetid. Mekanisk smøring og drivkædesmøring og smøring af kabler, transportører, luftdrevet værktøj, led, drejetap, knaster, remme, bordsave, nylonglidelejer, bowdenkabler, skubbekabler, låse, stålkabler, vinduesstyr, dørgummi, præcisionsværktøj, elektrisk værktøj, luftværktøj, lifte, pistoler, fiskeudstyr, remskiver, gevinddele, bolte, ruller, haner, frosne ventiler, hængsler, låse og mange andre bevægelige dele. Samtidig beskytter dette produkt elektriske kontakter mod korrosion. Fremragende erstatning for smøremidler med MoS2 eller grafit.

Interflon Lube TF

Meget alsidigt, bindende tørfilmsmøremiddel, kan bl.a. anvendes som låsespray (med teflon)

Meget alsidig tør-smøremiddel i industriel kvalitet forstærket med MicPol®. Designet til en lang række generelle maskiner, kabel- og kædesmøring og vedligeholdelsesapplikationer over en lang række miljøforhold. Giver en sej, holdbar grænse af fast film smøremiddel. Giver meget længere levetid for smøremidlet med bedre modstandsdygtighed over for vand og betydeligt mindre friktion og slid. Går på vådt, renser, fortrænger fugt, nedbryder aflejringer og trænger selv ind i de mest utilgængelige områder. Løsner fastsiddende, rustne og frosne dele og forhindrer ophobning af snavs og dannelse af rust og andre ætsende stoffer. Danner en meget holdbar, ikke-pletterende tør smørefilm, der praktisk talt eliminerer slid på bevægelige dele. Holder til høje tryk, modstår vandskylning, eliminerer stick-slip og vil ikke tiltrække snavs, støv og andre slibemidler. Fremragende, langtidsholdbar beskyttelse mod slid

  • Hæmmer rust og korrosion
  • Stærk modstand mod vandudvaskning og forurening
  • Fremragende tørløbsegenskaber
  • Slynges ikke af, pletter ikke og efterlader ingen rester
  • Fortrænger fugt, også i elektriske applikationer

Food Lube (spray)

Udviklet til smøring af mange almindelige maskindele, kabler og kæder, der anvendes i levnedsmiddelindustrien

Tørfilm, meget alsidigt, fødevaregodkendt smøremiddel forstærket med MicPol®. Du er i stand til at reducere dine omkostninger til vedligeholdelse og nedetid og antallet af smøremidler, der er i brug.

Interflon Food Lube (spray) kan påføres vådt, fortrænger fugt, nedbryder aflejringer og trænger ind i selv de mest utilgængelige områder. Den behandler fastsiddende dele og forhindrer dannelsen af ​​rust og andre ætsende stoffer. Denne multifunktionelle smøreolie danner en meget holdbar, ikke-plettet tør smørefilm, der praktisk talt eliminerer slid på bevægelige dele. Det modstår vandskylning, tiltrækker ikke snavs, støv og andre slibemidler og holder til høje tryk.

Denne olie er opført af NSF® (Klasse H-1), som giver fuld accept til brug i alle områder, hvor der kan forekomme tilfældig kontakt med fødevarer, drikkevarer eller lægemidler.

  • Fremragende, langtidsholdbar beskyttelse mod korrosion og slid
  • Stærk modstand mod udvaskning og sprøjt med vand
  • Modstår snavs, støv og anden forurening
  • Hæmmer rust og korrosion
  • Ikke-dryppende tørløbsegenskaber

Anvendelse:

Til smøring af kæder, kabler, glideskinner, luftdrevet værktøj, samlinger, drejetap, knaster, remme, bordsave, elevatorer, remskiver, gevinddele, bolte, ruller, haner, ventiler, transportører og mange andre bevægelige dele, der fungerer i fødevare- ting miljø. Perfekt valg til vedligeholdelse og servicering af elektriske installationer i fødevaremiljøer, herunder beskyttelse af elektriske kontakter og mod korrosion.